Red Purple Black

Snijega tek na Jahorini i Bjelašnici

IspisE-mail

NA JAHORINI NATJECANJA, PROMOCIJE I ZABAVA
Na većini skijališta u okružju posljednji dani donijeli su proljeće, a snijega ima tek na značajnim visinama. Ovog vikenda rad su najavila skijališta u Sloveniji, Jahorina, a ako snijeg izdrži skijanja bi mogli biti i na Bjelašnici.

Na početnoj stanici žičare na Babinom dolu snijega ima tek desetak centimetara, a na vrhu Bjelašnice izmjereno je oko 100 cm, pa su na tom skijalištu ipak optimistični što se tiče rada tijekom vikenda.

Na mjernoj stanici na Jahorini u petak je izmjereno 60 cm snijega pa će na ovom skijalištu od petka do ponedjeljka biti više skijaških natjecanja i događanja.
Tako je u petak, 18. ožujka, na stazi Olimpik,  započelo međunarodno natjecanje u alpskim disciplinama “Jahorina 2016” te Otvoreno prvenstvo BiH, koje će se odvijati i dan kasnije, u subotu.
U nedjelju i ponedjeljak, 20. i 21. ožujka na istoj stazi, u organizaciji Smučarskog saveza BIH i Smučarskog saveza Republike Srpske, održat će se Otvoreno prvenstvo SPD „Jahorina“ , za dječje kategorije.
U subotu i nedjelju, 19. i 20. ožujka Planetbike na Jahorini organizira testiranje Elan i Volkl skija te bordova za sezonu 2016/17.
Skije će biti izložene ispred hotela Termag, a promotori skija i bordova bit će Bojan Križaj i Boštjan Gašperčič.
U subotu navečer u hotelu Bistrica bit će organizirana “Večer s Bojanom Križajem”, na kojoj će zainteresirani moći saznati više o Bojanovom životu nakon Olimpijade 1984. godine te svim zanimljivostima, anegdotama i aktivnostima najuspješnijeg jugoslavenskog  skijaša svih vremena.  Druženje započinje u 18 sati.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji