Red Purple Black

Za blagdane skijanje na Vlašiću, Jahorini, Bjelašnici i Blidinju

IspisE-mail

NA KUPRESU MANJAK SNIJEGA
Prema informacijama sa skijališta u Bosni i Hercegovini, posljednji snijeg koji je pao u danima ranije, osigurao je skijanje na nekoliko skijališta.

Najviše snijega ima na Jahorini, i do 80 cm, gdje će se od subote, 26. ožujka do utorka,  29. ožujka, na stazi Olimpik održavati natjecanja u alpskom skijanju za dječje kategorije u sklopu Kupa BIH i Otvorenog prvenstva BIH.

Svoj rad u narednim danima najavili su i na Vlašiću, gdje snijega na početnoj stanici ima oko 25 cm, a u visinama i više. Sve staze su uređene i spremne za nova skijanja.

Na najnižoj točki Babinog dola na Bjelašnici snijega ima oko 20 cm, a na vrhu i više od 100 cm. U petak je na tom skijalištu u funkciji bio dio transporta, a žičare će se dodatno pokrenuti za vikend.

Dobre vijesti stižu i za sve one kojima je Blidinje jedno od omiljenih skijališta. Posljednji snijeg omogućio je uređenje staza pa će žičare raditi u subotu i na Uskrsni ponedjeljak, dok će u nedjelju, zbog blagdana Uskrsa skijalište biti zatvoreno.

Nešto snijega palo je i na Kupresu, no 10-ak centimetara nije bilo dovoljno da se stvore uvjeti za skijanje u narednim danima.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji