Red Purple Black

Na Jahorini startali topovi i pripreme za otvaranje sezone

IspisE-mail

VREMENSKE PRILIKE OMOGUĆILE
Prema informacijama pristiglim iz OC Jahorina, na tom skijalištu u rad je stavljen sistem umjetnog zasnježivanja, a tamošnji nadležni pripremaju se za manifestaciju otvaranja zimske sezone, koja će se održati polovinom prosinca.

Sistem umjetnog zasnježivanja pokrenut je zbog odgovarajućih vremenskih uvjeta, čime će se nastojati stvoriti odgovarajuća podloga na skijaškim stazama, u kombinaciji s prirodnim snijegom.
Inače, na Jahorini je ovog četvrtka bilo 5 cm prirodnog snijega, a temperatura je iznosila -10 C. Pravog skijanja ipak još neće biti.

Ski opening

Olimpijski centar Jahorina, u suradnji sa Turističkom organizacijom Istočno Sarajevo i marketinškom agencijom Infinito, organizuje Ski Opening Jahorina 2016/17, koji će se održati od 16. do 18. prosinca.

Iz bogatog programa manifestacije izdvajamo koncert grupe Galija koji će se održati u subotu, 17. prosinca, na lokalitetu Poljice u vremenu od 13 do 15 sati. 
Nakon koncerta posjetitelji će moći uživati u bogatoj gastro ponudi i zabavama koje će organizirati jahorinski hoteli.

U subotu će također biti organizirane besplatne vožnje šestosjedom za sve skijaše, bordere i druge poklonike zimskih radosti.
Nadležni će održati i press konferenciju povodom otvaranja zimske turstičke sezone i to u hotelu "Bistrica" s početkom u 11.30 sati.

Novost u ponudi – zabavni park Ogorjelica

S Jahorine je stigla i vijest o novom zabavnom parku Ogorjelica, koji će kao sadržaj biti dostupan u zimskom, ali i u ljetnom periodu.

- U okviru parka instalirana je pokretna traka koja će stajati na raspolaganju kako korisnicima tubinga tako i korisnicima ski poligona. Ski poligon će biti namjenjen početnicima u skijanju, dok će tubing zabavljati prvenstveno najmlađu populaciju, ali svakako da i odrasli mogu uživati u ovom sadržaju. Tubing staza je dužine 30 metara  i predstavlja plastičnu podlogu na kojoj je moguće sankanje uz pomoć posebnih guma za tu vrstu aktivnosti – najavili su s Jahorine.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji