Red Purple Black

I ove godine Šanjkanje uz ludi provod na Vlašiću

IspisE-mail

ZABAVA ZA DJECU, VELIKE I POSEBNO ZA GURMANE
„Zima počinje kad ja kažem“ slogan je kojim se i ove godine najavljuje otvaranje zimske sezone na Vlašiću, koje će se održati od 16. do 18. prosinca u organizaciji Turističke zajednica SBK/KSB i partnera, a koje je namijenjeno poklonicima zimskih sportova i svim ljubiteljima dobre zabave.

U bogatom programu, u petak, 16. prosinca, u 11 sati, na platou ispred promotivnog šatora održat će se kulinarsko natjecanje „Gastro 2016“, odnosno „Vlašićka grahijada“, za koju su prijave natjecatelja otvorene do 10. prosinca.
U 15 sati na rasporedu je službeno otvaranje zimske turističke sezone SBK/KSB, na kojem će se predstaviti ponuda svih skijaških centara i promovirati novi turističko-promotivni film zimske turističke ponude ovog kantona.
Nakon svečanog otvaranja održat će proglašenje pobjednika gastro natjecanja uz druženje sudionika i gostiju.

Od 20 sati u promotivnom šatoru „Solazur & Buenavista“ program se nastavlja zabavnom manifestacijom „Šanjkanje“, uz ulaznice, koja će u večernjim satima donijeti bogat zabavni program u kojem će glavna zvijezda večeri biti Severina, a na svoje će doći i poklonici glazbe Amela Ćurića.

U subotu, 17. prosinca, u 13 sati ispred hotela  Blanca Resort & Spa za male skijaše organizirat će se kazališna predstava „Vuk sa vrha Vlašića i Crvenkapica iz Travnika“ nakon koje će mališane posjetiti i Djed Mraz s darovima.
Od 14 sati  na platou ispred Blance održat će se „Igre bez granica na snijegu“.

Druga večer „Šanjkanja“, koja je na rasporedu od 20 sati, donosi nastup brojnih DJ-eva uz glavnu zvijezdu večeri Dženana Lončarevića.

Kako bi kvaliteta turističke ponude na Vlašiću ove godine bila što kvalitetnija od 15. prosinca s radom započinje i Turistički informativni centar na Babanovcu te sezonska ambulanta u okviru objekta Turističke zajednice.

KOMENTARI

Prijatelji