Red Purple Black

Vikend za zabavu na snijegu Jahorine, Vlašića i Blidinja

IspisE-mail

OTVARANJA U ZIMSKOM AMBIJENTU
Iako visine snijega na skijalištima u Bosni i Hercegovini ne donose skijaški vikend na tamošnjim planinama, svi oni koji se žele zabaviti u zimskom ambijentu, uz dobru gastronomsku ponudu i raznovrsnu glazbu, to mogu učiniti na Jahorini, Vlašiću i Blidinju, donosi dalmacijaski.com.

Na Jahorini se ovog vikenda, od petka do nedjelje,  od 16. do 18. prosinca, održava Jahorina Ski opening, na kojem će u subotu u 13 sati nastupiti grupa Galija, a tijekom sva tri dana bit će mnoštvo zanimljivih događanja.
Kao što smo već najavili, i na Vlašiću je ovog vikenda službeno otvaranje zimske turističke sezone SBK/KSB, u sklopu kojeg će se održati kulinarsko natjecanje, zanimljivanja druženja, predstave za djecu, kao i Šanjkanje, manifestacija koja donosi nastupe Severine i Amela Čurića u petak, a u subotu nastup Dženana Lončarevića i brojnih DJ-eva.

Prema najnovijim informacijama, zimska sezona ovog vikenda službeno će se otvoriti i na Blidinju, gdje će u nedjelju, 18. prosinca u organizaciji Udruge "Visit Blidinje" i Blidinje Ski & Nature Parka, biti održan bogat zabavni program na otvorenom, uz DJ-a i nekoliko različitih maskota za najmlađe. Za sve posjetitelje biti će osiguran besplatan čorbanac, te besplatna panoramska vožnja četverosjedom u trajanju od 12 do 15 sati.

I dok skijanja na većim skijalištima, unatoč što se već neko vrijeme provodi umjetno zasnježivanje, nedostaje snijega za skijanje, skijanje su najavili na manjem ski centru Ravna planina na Palama, gdje su se ovih dana održavala FIS natjecanja za bosanskohercegovačke skijaše. Otvaranje staza za sve druge skijaše planirano je za subotu, 17. prosinca, navodi dalmacijaski.com.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji