Red Purple Black

Prošlog vikenda skijališta bila puna poput šipaka

IspisE-mail

ZAHUKTALO SE
Posljednjih dana na bosanskohercegovačkim skijalištima, iako ima dovoljno snijega za skijanje, bordanje ili druge zimske aktivnosti, vremenski uvjeti s oblačnim nebom, ponekom pahuljom, ali i maglom te vjetrom, ponešto kvare pravi užitak. Stoga svi oni, koji su proteklog vikenda iskoristili odlične vremenske uvjete i boravili na nekom od tih skijališta imaju dodatan razlog za zadovoljstvo.

A prema informacijama naših čitatelja, snježna podloga bila je vrlo dobra, vrijeme pogodno, a ono na što se većina požalila bile su gužve na skijalištima, no željno očekivano skijanje bilo je opravdan razlog velikog broja skijaša na istim stazama.

S Vlašića su stizale pohvale za izgled staza na kojima se našao i veći broj Dalmatinaca. Na Blidinju je u rad puštena i velika staza pa su i tamošnji posjetitelji s pravom uživali. Gosti s Čajuše malo su bili razočarani što ni ovom prilikom nisu u rad puštene krajnje staze, a na Stožeru su najmlađi došli na svoje na maloj stazi.
Gostiju nije nedostajalo ni na Rostovu, a pune žičare bile su i na Bjelašnici te na Jahorini, gdje je u funkciji bila većina transporta.

Iako je na svoj red na žičarama bilo potrebno čekati poneku minutu više, iako je dolazilo do manjih «sudara» na stazama, netko je nekome ulazio u putanje skijanja, bilo je guranja i padova, većina skijaša ovaj vikend ocijenila je pozitivnom ocjenom.

Hoće li vremenske prilike biti ponovo blagonaklone i idućeg vikenda, još se ne može potvrditi ili opovrgnuti sa sigurnošću, no do tada pogledajte neke od fotografija objavljenih na facebook profilima naših čitatelja i prijatelja.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji