Red Purple Black

Ima snijega, sunca i ponešto oblaka i većina staza radi

IspisE-mail

JOŠ JEDAN SKIJAŠKI VIKEND
Za razliku od prethodnih dana na većini bosanskohercegovačkih skijališta vladalo je u petak uglavnom sunčano vrijeme, a ponešto oblaka i poneka pahulja bilo je uglavnom u središnjem dijelu susjedne države. Slično, pa i bolje vrijeme očekuje se i tijekom vikenda pa je to svakako prilika da se naredna dva dana provedu u zimskim aktivnostima.

Staze su spremne na Vlašiću, gdje se još može očekivati ponešto oblačnog vremena,a i na Čajuši gdje meteorolozi najavljuju sunčano vrijeme.
Na Stožeru je u funkciji mala staza pa tamo i ovog vikenda očekuju veći broj najmlađih skijaša, a i na Rostovu ne bi trebalo biti smetnji za ugodan skijaški vikend obitelji.

Na Blidinju radi i velika imala staza, a u subotu je najavljen i početak noćnog skijanja na maloj stazi, i to uz zabavu s tamburicama i DJ-em.
Jahorina i Bjelašnica već poslovično su spremne za skijaške vikend gužve, a rade i većina manjih skijališta poput Pridolaca, Busovačkih staja, Brusnice ili Raduše koja je najavila vrata otvoriti ove subote.

Snijega na svim skijalištima ima više od 30 cm, a na nekim stazama snježni pokrivač iznosi i do 70 cm. Ceste se čiste i sve su prohodne, ali na putu je obavezna zimska oprema.

Zahvaljujući snijegu koji je padao posljednjih dana i hrvatska skijališta rade  s  punim ili djelomičnim kapacitetima.
Na Sljemenu je za vikend najavljeno skijanje na svim stazama, na Platku će raditi Radeševo 1 i Radeševo 2, Zavoj 19, Turistička staza te pokretne trake, a u petak navečer kreće i noćno skijanje.
Malo skijalište Mukinje kod Plitvica također će i ovog vikenda primiti goste, nakon što je otklonjen manji kvar na tamošnjoj žičari.
Rad su najavila i ostala manja skijališta.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji