Red Purple Black

Vikendima panoramska vožnja šestosjedom

IspisE-mail

LJETO NA JAHORINI
Od prošlog vikenda, 24. lipnja, u Olimpijskom centru na Jahorini ponovno se pokrenuo šestosjed Ogorjelica, odnosno kao alternativa, šestosjed Poljice, kako bi gosti, koji stignu tijekom ljeta, mogli ućivati u panoramskoj vožnji, a zainteresiranima će ovakav vid razgledavanja planine biti omogućen svake subote i nedjelje u vremenu od 10 do 16 sati, zaključno s 17. rujna.

Cijena korištenja žičare za jednu vožnju je 7 KM po osobi, dok cijena dnevnog bike passa, odnosno pet vožnji za korisnike brdskog biciklizma, iznosi 15 KM.
Cijena za organizirane grupe, minimum 20 osoba,  je 6 KM po osobi, a bit će odobrena  uz ovjeren spisak gostiju od strane hotela, udruženja, sportskog kluba i sl. Plaćanje je moguće u gotovini na ski kasi ili vaučerom izdatim od strane hotela uz raniji dogovor sa A.D. OC JAHORINA.
U slučaju potrebe za korištenjem žičare ostalim danima u tjednu,od ponedjeljka do petka,  potrebno je pismeno najaviti grupu sedam dana prije dana korištenja.

- I ovog ljeta svi posjetitelji mogu uživati na olimpijskoj planini Jahorini i iskoristiti priliku da se upoznaju s ljetnim sadržajima planine od kojih izdvajamo šetnje stazama za pješačenje, brdski biciklizam, paragliding, vožnju kvadovima, a nezaobilazne su svakako gastro ponude i wellness programi jahorinskih hotela.
Od manifestacija tijekom ovog ljeta posebno izdvajamo tradicionalne sportske kampove nogometa i košarke na Jahorini koji se i ovog ljeta održavaju na terenima ispred hotela "Bistrica". Za ljubitelje trail trčanja, koje iz godine u godinu postaje trend u svijetu, trka Jahorina Ultra Trail će biti organizirana 29. i 30. srpnja – poručili su iz OC Jahorina.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji