Red Purple Black

U subotu promjenjivo, u nedjelju padaline?

IspisE-mail

JOŠ SKIJANJA
Ovog peta na svim skijalištima u okružju vladali su odgovarajući uvjeti za skijanje, uz dovoljno snijega i sunčano nebo te temperaturama koje su u ranim jutarnjim satima bile ispod nule, a tijekom dana popele se na poneki stupanj više.

Te dobre uvjete iskoristili su oni koji su mogli priuštiti dan slobodan od obveza, dok će ostali skijaši nastojati iskoristiti dane vikenda za skijanje na Kupresu, Vlašiću, Blidinju, Rostovu, u Busovači, Raduši, Jahorini, Bjelašnici i drugim skijalištima u BIH te na Sljemenu i Platkuu Hrvatskoj.
Na svim tim skijalištima uvjeti su povoljni, no vikend ipak donosi promjenu u vremenskim prilikama.

Kako kažu prognoze za BIH, u subotu se prije podne se prognoziraju magla ili niska naoblaka za sjever i sjeveroistok Bosne. U ostatku zemlje pretežno sunčano. Od sredine dana prema večernjim satima postepeno naoblačenje sa zapada. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 0°C, na jugu do 3°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 9°C, na jugu zemlje od 10 do 13°C.
U nedjelju u Bosni i Hercegovini  bit će oblačno. Prije podne u nizinama će padati kiša, na planinama snijeg. U većem dijelu Bosne prelazak kiše u susnježicu i snijeg od večernjih sati prema kraju dana. U Krajini već od sredine dana u nizinama je izgledna susnježica ili snijeg. Prognozirana je količina padavina između 5 i 10 litara po metru kvadratnom, na jugu zemlje i manje. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Temperatura zraka u Bosni između 1 i 5°C. Temperatura zraka u Hercegovini između 6 i 10°C.
Slična prognoza, samo s nešto manjim padalinama predviđa se i za Hrvatsku.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji