Red Purple Black

Trka poznatih na Jahorini

IspisE-mail

VIP SUBOTA
Ove subote, 10. ožujka, Olimpijski centar na Jahorini ugostit će brojna poznata imena iz svijeta sporta, estrade i javnog života, na jedinstvenoj utrci pod nazivom „Trka poznatih ljubitelja Jahorine“.

Utrka će se održati na dijelu staze Poljice, sa startom od prevoja„Šator“ i ciljem kod restorana „Kolibe“, a početak utrke je u 17 sati.

Među onima koji će sudjelovati u ovoj utrci su proslavljeni skijaši Alberto Tomba i Bojan Križaj, a dolazak su najavili i Frano Lasić, Đule Van Gogh, Siniša Mihajlović, Srđan Mijatović, Ognjen Koroman, Zana Novaković i mnogi drugi.

Nakon utrke, u restoranu „Koliba“ hotela Termag bit će organizirana VIP zabava za sve posjetitelje i goste, a organizatori garantiraju dobar provod.

Inače, talijanska skijaška zvijezda, Alberto Tomba, na Jahorinu je već stigao prije nekoliko dana, tijekom kojih je sudjelovao u više događanja, na konferenciji za medije izrazio svoje zadovoljstvo što će upravo on otvoriti „Trku poznatih ljubitelja Jahorine“, dok je Bojan Križaj naglasio kako Jahorina u njemu uvijek budi posebne emocije.

Za sve posjetitelje Jahorine, u subotu, od 17 sati, bit će upriličeno besplatno noćno skijanje.

Foto:OC Jahorina

KOMENTARI

Prijatelji