Red Purple Black

Poznate zvijezde svečano otvorile ljetnu sezonu na Jahorini

IspisE-mail

NASTUPALI SEVERINA I GRAŠO
„Festivalom 365“ po prvi put je na Jahorini svečano otvorena ljetna sezona, a tijekom tri dana, koliko se festival održavao na Jahorini su nastupile najpozntije zvijezde u regiji, među njima Severina, petar Grašo, Lexington bend i drugi.

- Prvi ljetni planinski festival obilježile su nezapamćene zabave, a iz uprave Olimpijskog centra „Jahorina“ navode da im je nakon uspješnog održavanja prvog EXIT 84 festivala, posebno drago da Jahorina ponovo okuplja i povezuje regiju  jednim glzbnim događajem. Pored toga, sve veći broj investitora se izanima i dolazi na olimpijsku planinu što je jedan od pokazatelja da nadležni u Olimpijskogm centru nastavljaju ostvarivati dobre rezultate – kaže se u izvješću s Jahorine.

- Ponosni smo što su u protekla tri dana gosti iz cijele regije uživali u jedinstvenoj planinskoj atmosferi, ali i fantastičnim nastupima ispred hotela Bistrica. Broj gostiju koji su došli, dobar je pokazatelj da smo svakog dana bliži ostvarenju naše vizijie, a to je – da Jahorina živi i sija olimpijskim sjajem 365 dana u godini - kazao  je Dejan Ljevnaić, generalni direktor OC Jahorina i dodao da sve posjetitelje tijekom ljetne sezone očekuje pregršt sportskih i zabavnih sadržaja, te pozvao sve zaljubljenike u ljetni planinski turizam da posjete Jahorinu, ali i pobjegnu od vrućine.

KOMENTARI

Prijatelji