Red Purple Black

Prva ljetna humanitarna “Trka za život” na Jahorini

IspisE-mail

SUBOTNJA UTRKA
U subotu, 11. kolovoza, s početkom u 11 sati, na poligonu Poljice  na Jahorini, održat će se prva humanitarna „Trka za život“, na kojoj mogu nastupiti i muškarci i žene, u disciplinama porodična i extreme.

- „Trka za život” je prva ljetna utrka ove vrste na Jahorini. Sjajan izazov za porodice, rekreativce i naravno za iskusne takmičare. Ne propustite jedinstvenu priliku da u uzbudljivim utrkama upoznate ljepote Jahorine i promovirate prave ljudske vrijednosti. Dođite se zabaviti, otkrijte svoje mogućnosti i družite s ljudima sličnih interesa, a sve za jedan cilj, život, osmjeh, radost i bezbrižnost svakog djeteta – poručili su organizatori iz OC Jahorina

Dužina staze u porodičnoj utrci iznosi 500 metara, a za sudionike extreme utrke, ona je duga 5 km.
Pravo učešća imaju sve punoljetne, zdrave i fizički sposobne osobe. Osobe mlađe od 18 godina moraju biti u pratnji starije osobe ili uz saglasnost roditelja. Kotizacija za učešće je 20 KM i ide u dobrotvorne svrhe Fondacije “Podrži život”.

Za sve, koji stignu na Jahorinu, prijave i uplate će se vršiti sve vrijeme na platou Poljice. Svoje mjesto na utrci možete rezervirati već sad na www.oc-jahorina.com, a uplatu i prijavu za utrku možete izvršiti na gore pomenutim lokacijama do 11. Kolovoza do 10 sati.

Program
11 sati     – start extreme utrke na platou Poljice
12 sati     – start porodične utrke kod Dječjeg grada na platou Poljice      
12.30 sati - proglašenje pobjednika i dodjela nagrada

KOMENTARI

Prijatelji