Red Purple Black

Vikend s ponešto juga, ali i dodatno otvorenim skijalištima

IspisE-mail

RAD NAJAVILI I NA MANJIM SKIJALIŠTIMA
Skijališta u okružju, koja su prošlog vikenda ili ranije, otvorili svoja vrata skijašima, s radom nastavljaju i ovog vikenda, a početak rada najavili su i na nekim manjim skijalištima.

Na kupreškoj Čajuši, Vlašiću, Jahorini  i Bjelašnici radilo se svih ovih dana, visine snijega na stazama su ponegdje i do 80 cm, većina staza je uređena, vertikalni transport je djelomično u pogonu, a uvod u vikend bit će i noćna skijanja u petak navečer na Vlašiću i Bjelašnici.

Na Blidinju se, zbog velikih količina snijega i neprohodnih puteva nije radilo od ponedjeljka do četvrtka, no žice su pokrenute u petak, a staze pripremljene za ugodno vikend skijanje.

Početak rada u subotu najavili su i na Raduši, Busovačkim stajama, Pridolcima te Snow parku Kupres na Stožeru. Na svim ovim skijalištima količine snijega su dovoljne za skijanje, a staze su, kako smo informirani, uređene za prijem većeg broja skijaša.
Ceste do svih skijališta su prohodne, no i dalje se preporuča veći oprez za sva vozila.

Što se tiče hrvatskih skijališta, na Sljemenu radi Crveni spust, dok se na Platku nadaju početku nove sezone ovog vikenda. Njihov rad ovisit će o vremenskim prilikama, kao i rad skijališta Mukinje, koje je u proteklim danima radilo za sve zainteresirane.

Inače, vremenska prognoza na područjima gdje su smještena skijališta, u narednim danima govori o  ponešto južnog vjetra, a samim tim i ponešto više temperature od dosadašnjih, te povremenih kišnih padalina.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji