Red Purple Black

Na Kupresu održano skijaško natjecanje splitskih srednjoškolaca: evo tko su pobjednici u pojedinačni

IspisE-mail

ČESTITAMO
Najbrža veleslalomašica među splitskim srednjoškolkama je Marta Pulić iz škole "Marko Antun de Dominis", a za nekoliko stotinki su sporije Anja Kalebić iz Treće gimnazije te Lara Mihajlov iz Pete gimnazije.

Naime, nakon osnovaca skijaško natjecanje na Kupresu u organizaciji Saveza školskih sportova Split održano je i za srednjoškolce. Među mladićima je prednjačio Toma Draganja iz Treće gimnazije, a za njim su sitno zaostali Karlo Parčina, učenik Gimnazije Kraljice Jelene te Roko Marušić iz Druge gimnazije. Roko je svojim rezultatom pogurao ukupni uspjeh Druge gimnazije pa su tako njegovi školski kolege osvojili prvo skupno mjesto. Drugi najbolji skupni rezultat osvojili su učenici Treće gimnazije, a treći iz Gimnazije Kraljice Jelene.

Najbolji skupni rezultat među učenicama ostvarile su skijašice iz škole "De Dominis", druge su iz Pete, a treće iz Treće gimnazije.

Splitski učenici uhvatili su i ove godine priliku da se jedan dan, umjesto nastave, malo proskijaju na zadnjem sačuvanom snijegu po stazama kupreške Čajuše.

Izvor: Slobodna Dalmacija

KOMENTARI

Prijatelji