Red Purple Black

Kupres: Dovršanica

IspisE-mail

Kad se nešto s blagoslovom završi, onda to treba i proslaviti. Tako je to bilo na skijalištu kod hotela «Adria ski» ovaj vikend. Oni koji su boravili u našem malom mistu, mogli su doživjeti nevjerojatan spoj zime i ljeta. U jutarnjim satima trebala vam je kompletna zimska opreme na minus 3 stupnja, sve je bilo kao staklo. Za dva do tri sata, sve je izgledalo drugačije.

Ljudi su skijali na debelom snijegu od 1 metra i zaklanjali lice od sunca. Svi bi se nekako brzo umorili i sletili bi dole u Rajsku dolinu. A, tu je svatko mogao pronaći nešto za sebe. Plesalo se na otvoreno, na snigu, pjevala se ganga i Severinina «Šćikla». Budući da na Kupresu nikada i nitko nije ostao gladan i žedan, to se nije dogodilo ni ovog puta. Bilo tko da je svratio u Rajsku dolinu, bio je počašćen.

Bilo je tu raznovrsnog mesa s roštilja, graha, sendviča i kobasica. Točilo se Kaltenberg pivo, raznovrsni sokovu i do mrklog mraka uživalo na snigu. Oni kojima ni to nije bilo dovoljno, preselili su se u restoran «Ognjišta». Tek je onda bilo super dobro. Vatra, gitare, pjesma i vino ponili su nas u duboku noć. Tako smo i ovog puta napravili našu tradicionalnu dovršanicu za ovu sezonu.

Izvor: Kupres365.com 26.03.2006.
Autor: Specijalni izvjestitelj 1200 m nad morem

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji