Red Purple Black

Agencija Kondor line predstavila program SKI 06/07

IspisE-mail

Putnička agencija Kondor linePutnička agencija 'Kondor line putovanja' u ponedjeljak 18.09.06. predstavila je svoju ponudu za nastupajuću skijašku sezonu. Cijela ponuda može se dobiti u agenciji već od slijedećeg ponedjeljka 25.09.06. a ponuda je prezentirana na stranicama našeg portala u rubrici 'Agencije' kao i na stranicama same agencije, www.kondorline.hr.

Ono što se može izdvojiti za ovu godinu to je da ponovo raste potražnja za skijalištima u slovačkim Tatrama, gdje Kondor line već devetu godinu organizira svoj ski club. Razloga za povećanjem potražnje za slovačkim skijalištima ima nekoliko od čega treba izdvojiti najbitnije, a to su gradnja auto puta, zahvaljujući kojem se do ovog skijališta autobusima dolazi za manje od petnaest sati putovanja, drugi bitan razlog su zasigurno cijene. Naime slovačka je trenutno zasigurno najpovoljnije ski odredište u europi. Cijene su tamo čak znatno niže od onih na Bosanskim skijalištima koja su iz godine u godinu sve skuplja.

Bitno je istaknuti da ove godine kompletan kondorov aranžman stoji 2.560,00 kuna po osobi što je plativo u obrocima i u što je uključen prijevoz autobusima, polupansion u hotelu na skijalištu te škola skijanja na hrvatskom jeziku.

Hotel "Panorama" u Slovačkoj

U agencije Kondor line kažu da imaju još veliki broj novosti kao što su doček nove godine u Sarajevu sa mogućnošću skijanja na obližnjim skijalištima, skijanje u Val thorensu u Francuskoj, te veliki broj hotela i apartmana na skijalištima u Bih, ono što je za skijališta u Bosni bitno, agencija Kondor ove godine nudi ski bus, do Kupresa, Vlašića i Jahorine koji će u najatraktivnijim terminima prometovati iz Splita. Ovaj prijevoz moći ćete koristiti neovisno o tome sa kim imate ugovoren smještaj.

To je proteklih godina utvrđeno kao nedostatak, dakle ako imate rezerviranu kuću na Vlašiću u vrijeme zimskih školskih praznika a ne želite putovati vlastitim automobilom požurite u agenciju Kondor.

Osim toga Kondor line organizira ove godine ponovo vrlo povoljnije jednodnevne izlete na Kupres, svake subote i nedjelje kao i dvodnevne programe na Vlašiću i trodnevne na Jahorini. Svi ovi vikend aranžmani organiziraju se tradicionalno po vrlo povoljnim cijenama sa uključenim prijevozom iz Splita.

Posjetite www.kondoline.hr

Sponzorirani članak  

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji