Red Purple Black

Janica propušta sezonu

IspisE-mail

Janica je ipak rekla ne. Ali ne i ono konačno, definitivno "gotovo je sa skijanjem". Najbolja skijašica svijeta i najveća hrvatska sportašica u povijesti, Janica Kostelić, obznanila je javnosti da će propustiti skijašku sezonu 2006./07. koja počinje krajem ovog mjeseca a traje do ožujka.

Janica je u društvu čelnih ljudi Hrvatskoga skijaškog saveza, predsjednika Ferenčaka, direktora Pavleka i glasnogovornika Müllera, objavila svoju dugo čekanu odluku. Najiščekivanija presica u hrvatskom sportu održala se u zagrebačkom hotelu Westin, a prisustvovali su joj i novinari iz inozemstva.

Snježna kraljica je izjavila da se nakon američkog dijela sezone u Svjetskom kupu "99 posto neće uključiti u daljnje natjecanje, iako je sve moguće". U pomalo tužnoj atmosferi na 17. katu Westina Janica je rekla kako će vrlo pozorno pratiti skijanje koje i dalje jednako voli.

U prvom planu će biti nastupi brata Ivice kojeg sada trenira otac Ante, utrke ostalih naših skijašica i skijaša, te naravno, rasplet u ženskom Svjetskom kupu za kojeg je Janica rekla da će zasigurno biti zanimljiv jer dolazi nekoliko perspektivnih Austrijanki.

"Janica je bila u Italiji, gdje je njezin dečko Boris imao neki ronilački posao. Pretpostavljam da će reći da je bole noga i leđa, da je dosta trpjela i da ove sezone neće natjecateljski skijati. O tome hoće li se ikad više natjecati vjerojatno će odlučiti kasnije", izjavio je još u ponedjeljak Janičin otac Ante, a slične riječi danas je izgovorila i sama Janica.

Izvor: Večernji list

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji