Red Purple Black

I na Vlašiću doček Nove na otvorenome

IspisE-mail

Nevladina organizacija 'Vlašić Planet Života' Travnik, izvodi završne pripreme za doček Nove 2007 godine, na planini Vlašić, na prostoru ispod Velike skakaonice – plato Babanovac.  Organizator je predvidio cjelodnevni program te večernji koncert benda 'Extra 2000' s kojim će gosti na Vlašiću dočekati Novu 2007. godinu.

Program će 31.12. 2006 godine (nedjelja) početi u 10:00 sati, a do 16:00 sati predviđeni su nastupi kulturno – umjetničkih, puhačkih orkestara i izvornih folklornih grupa sa područja Općine Travnik, prezentacija pasmine 'Tornjak', prezentacije Gorske službe spašavanja u mini školi penjanja na umjetnoj stijeni. Biti će izloženo nekoliko štandova sa 'Travničkim Sirom' i drugim autentičnim proizvodima, štand sa rukotvorinama, štand sa 'Vlašičkim Medom'. Predviđena je promocija i 'Vlašičkog Čaja', te prezentacije drugih autentičnih i turističkih proizvoda.

U zabavnom dijelu programa u večernjim satima nastupiti će renomirani travnički bend 'Extra 2000'. sa svojim gostima, a za ponoć je predviđen i neizostavni vatromet.

Cilj ovog događanja je stranim i domaćim gostima prezentirati dio tradicije i bogatstva sa BiH prostora.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji