Red Purple Black

Staze bez snijega, ski oprema mukte

IspisE-mail

NEMA ZIME ZBOG VRLO TOPLOG VREMENA POČELI POPUSTI NA SKIJAŠKE REKVIZITE
Siječanj je oduvijek bio udarno razdoblje za sve željne skijanja i snježnih radosti. To su, naravno, koristili trgovci nudeći "jet - seterima" opremu po najvišim cijenama s obzirom da je u siječnju najviše ljudi na skijanju.

Bijeli pokrivač

No, ove je godine iznimno toplo vrijeme koje je uzrokovalo nedostatak bijelog pokrivača na regionalnim i europskim skijalištima, trgovcima pomrsilo račune, pa se očito žele riješiti robe iz magazina. Tako su mnogi oglasili sniženje cijena skijaške opreme, i to znatno prije uobičajene sezone popusta u travnju i svibnju.

Tako se već za 170 kuna može kupiti skijaško odijelo, dok je za dječju opremu potrebno izdvojiti samo 60-ak kuna. Za jaknu i hlače treba izdvojiti tek 399 kuna, dok se cijene dječjih kombinezona kreću već od 199 kuna. Na nekim prodajnim mjestima u ponudi imaju tek dijelove skijaške opreme, poput muških hlača, kombinezona za žene koji se mogu naći već za dvjestotinjak kuna, te skija koje s vezovima iznose oko 1200 kuna. Kompletna skijaška oprema za ljepši spol zapada oko 300, a za muškarce stotinjak kuna više, dok su maleni za snijeg spremni već za cijenu od 299 kuna.

Jeftini kombinezoni

Najjeftiniji ženski skijaški kompleti stoje 200 kuna, a za djecu je potrebno izdvojiti 50 kuna manje. Skije s vezovima stoje 1300 kuna.
Da je Splićanima odlazak na skijanje postao redovit dio zimskog odmora govore ne samo prazne police nego i činjenica da se u pojedinim trgovinama još uvijek traži par skija više.

Izvor: Slobodna Dalmacija

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji