Red Purple Black

Prognoze: I Bjelašnica zatvara…

IspisE-mail

Weather Movie composed with satelite imagesDanas su na planinama u okolini Sarajeva izuzetno nepovoljni uvjeti. Puše izuzetno jako jugo, dostižući brzinu i od 25 m/sec, piše BhSki.ba portal. Na Bjelašnici će liftovi tokom vikenda definitivno biti izvan pogona, jer i ono malo snijega na stazama nema nikakve šanse da preživi današnji dan.

Što se Igmana tiče, situacija je malo povoljnija zbog samog položaja i od vjetra zaklonjenosti staze. Međutim visoka temperatura bi mogla utjecati na rad žičare tokom vikenda. Jedina dobra vijest je ta da odgovorni na Igmanu još uvijek ne isključuju mogućnost da će tokom vikenda pustiti žičaru u rad.

Na Jahohirini danas također jak južni vjetar i pozitivna vrijednost temperature, staze su u lošem stanju, a radit će samo vučnice.

Na Kupresu, Blidinju i Vlašiću te Bjelolasici, Platku i Sljemenu nema dovoljno snijega za bilo kakvo uživanje u zimskim radostima.


Snijeg dolazi krajem idućeg tjedna


Po dugoročnim prognozama, koje možete pronaći na stranici Vrijeme, početkom slijedećeg tjedna očekivao se snijeg. Međutim zbog izrazito toplog vremena i visokih temperatura, početkom tjedna padat će kiša. Sredinom tjedna trebalo bi zahladnjeti a nešto snijega može se očekivati tek krajem idućeg tjedna.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji