Red Purple Black

NAGRADNA IGRA: Ovaj se vikend ide na Kupres

IspisE-mail

Tomislav Vuletić i Katica Strižak dobitnici su nagrada(izlet na Kupres) za ovaj tjedan. Čestitamo dobitnicima koji se za daljnje informacije mogu obratiti agenciji 'Kondor line putovanja' na brojeve telefona 021/483-700 ili 483-701.
Iz agencije Kondor line nas obavještavaju da će zbog velike zainteresiranosti ovaj vikend uvesti i dodatni autobus. Također svi stari dobitnici izleta na Kupres koji zbog nedostatka snijega nisu uspjeli iskoristiti nagradu, mogu se javiti agenciji i ovaj vikend otići na Kupres.

Agencija Kondor line putovanja svake subote i nedjelje organizira izlet na Kupres. Autobus polazi sa stanice u Sukoišanskoj ulici u 07:00 sati iz Splita.

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri pošaljite svoje podatke na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i ulazite u bubanj. Izvlačenje nagrada je tjedno (svaki četvrtak), a imena dobitnika biti će objavljena na portalu.

Putem jednog e-maila može se prijaviti najviše jedna osoba u jednom tjednu. Dobitnici se mogu javiti u agenciju na tel: 021/483-700 ili 483-701.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji