Red Purple Black

Nastavlja se sezona

IspisE-mail

Ne znam jesam li pogriješio staviti naslov, možda bi bolje bilo reći „Počinje sezona!“  Osim nekoliko dana oko Nove godine što se skijalo na lošim stazama na Kupresu ili „početničkim“ na Rostovu, guštat se moglo samo na sarajevskim skijalištima ili Van zemlje. Pred nama je prvi koliko toliko obećavajući vikend.

Na Kupresu rade sve stare žice a za sutra očekuju se i prvi usponi novim četverosjedom. Snijega ima oko 40-tak centimetara a temperatura se spustila ispod nule. Na Vlašiću slično. Snijega ima a skijalište radi s punim kapacitetima.
Oni koji posjete skromno Rostovo sigurno neće zažaliti.

Na Blidinju su temperature nešto više, a snijega NEMA dovoljno. Teško je očekivati bolju situaciju slijedećih dana. S ovog skijališta dobili smo različite informacije(dosta krivih je bilo i po komentarima) ali ipak najpouzdanija je ona koju su nam dali zaposlenici u Parku prirode Blidinje. Na Blidinju je proteklih dana napadalo svega 10-tak centimetara snijega!

Sarajevska skijališta, Jahorina i Bjelašnica rade, a snijega bi na njima moglo biti i više. Po prvi put ove sezone palo je nešto više snijega i na Bjelolasici, 25 cm, nedovoljno za otvaranje skijališta.

Na Platku je palo oko 40 cm novog snijega a skijalište je trebalo otvoriti danas.

Slijedećih nekoliko dana ne očekuju se bitnije promjene.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji