Red Purple Black

Kiša!

IspisE-mail

Weather Movie composed with satelite imagesKad smo zadnjih dana pitali za informaciju o stanju na skijalištima svi su nam odgovarali, opet kiša. Na Kupresu su nam rekli da trenutno nema značajnijih padalina ali sve miriše na kišu. Skijalište ne radi, a kako stoje stvari po našem mišljenju neće ni otvarati za vikend.

Na Vlašiću su svi „pokisli“. Pada kiša a od skijanja nema ništa do daljnjega. Blidinje kao i Bjelolasica je jako tužno ove sezone, nemamo što dodati osim da pada kiša. Trenutno ne rade ni Sljeme ni Platak.

Nije dobro ni na Jahorini i Bjelašnici. Staze su u lošem stanju a i tamo zovu kišu.

Prognoza

Po prognozama, na bosanskim skijalištima slijedećih 4-5 dana trebala bi padati kiša. Nešto snijega najavljeno je tek u utorak, krajem dana. Nade nam pokopava informacija, po dugoročnijim prognozama samim tim i ne previše pouzdanim, što se i za slijedeći vikend najavljuje kiša.

Sezona nam polako prolazi a vrijeme ne donosi ništa dobro. Ako ste željni kvalitetnog skijanja ili boardanja ne preostaje Vam ništa nego otići u neku od evropskih zemalja na veće visine, naravno ako ste u mogućnosti.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji