Red Purple Black

Pred nama je idealan vikend!

IspisE-mail

Kao što ste već imali priliku vidjeti u rubrici 'Vrijeme' već nekoliko dana pada snijeg tako da su gotovo na svim skijalištima stvoreni odlični uvjeti za dobar provod na snijegu ovog vikenda.  S obzirom da će to možda biti i posljednji dobar vikend, barem za skijališta bliža Splitu,  treba ga dobro iskoristiti. Već sredinom slijedećeg tjedna temperature će porasti a ponegdje će vjerojatno padati i kiša.

Na Kupresu je proteklih dana palo preko 40 centimetara snijega. Staze su pripremljene a danas su proradili i liftovi. Vrijeme je tmurno, vjetrovito a sredinom dana je i temperatura nešto porasla. Kako su nam rekli u hotelu Adriaski kapaciteti za vikend su popunjeni, ali za to ima dovoljno mjesta u privatnom smještaju.

Na je Vlašiću situacija isto dobra. Tokom noći temperatura se snizila a staze su se stvrdnule. 45 centimetara snijega, kako su nam rekli u firmi VlasicSKI, bit će sasvim dovoljno za sve vrste zimskih vratolomija svima onima koji ovog vikenda posjete skijalište na Babanovcu. Skijalište otvara sutra u jutro. Ceste su također uredne.

Prvi put ove godine proradit će i veliki lift na Blidinju. Skijalište koje ove zime nije imalo sreće s vremenom, sa svojih pedesetak centimetara snijega sigurno će zadovoljit sve goste koji ga posjete. Kako nam je reklo, ne uvijek srdačno osoblje Parka prirode Blidinje, skijalište je pripremljeno, a danas je i otvoreno. Uvjeti na stazama su odlični.

Na Bjelolasici je palo oko 30 cm snijega a za sutra se najavljuje pokretanje lifta na skijalištu Begovo Razdolje. Na Platku je palo oko 40 cm snijega a prema najavama skijalište je danas trebalo raditi.

Sarajevska skijališta su zatrpana s snijegom. Nije potreban dodatni komentar. Poslije ovog vikenda upitno je što će biti sa Kupresom, Blidinje i Vlašićem ali zato će te na Bjelašnici i Jahorini moći zasigurno uživati još barem nekoliko tjedana.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji