Red Purple Black

Zaljubljeni

IspisE-mail

Neki zaljubljenici u snježne radosti iskoristili su dugi prvomajski vikend pa se uputili na Möltaller gletscher. Slavica, Nera, Sanibor, Eduard, Alan i Stipe zamijenili su kratke rukava ski jaknama i doživjeli nezaboravno iskustvo. Poseban biser ekipe je Toni iz Šibenika koji je nakon vijesti da odlazimo krenuo registrirati svoj teretni kombi i sam pohitao za nama.

Vrijeme je bilo kao naručeno, smještaj u Mallnitzu u malom pansionu Edelweiss bio je više nego dobar, a ono što nas je čekalo na stazama trebate doživjeti. Temperature su se kretale od 0-6°C pa se ugodno moglo skijati do ručka a onda odmor na suncu i predivan pogled sa restorana koji je na 2700m.

Staze idu od vrha koji se nalazi na3150m pa do stanice gondole na 2300m. Pogodne su za sve vrste skijaša, a oni napredniji mogu vježbati slalom i veleslalom na postavljenim štapovima i vratima jer mnogobrojni ski reprezentativci treniraju već od ranog jutra.

Tako smo imali čast vidjeti uživo i našega Ivicu Kostelića te zajedničkom fotografijom ovjekovječiti tri nezaboravna dana.

Putovanje inače traje oko 7 sati i veći dio je autoput. Dakle, i kad snijega nema ovdje ga uvijek ima!

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji