Red Purple Black

Akcija čišćenja ski staza Vlašić 2007.

IspisE-mail

altMreža nevladinih organizacija VRT je za 02.06.2007. godine na Vlašiću zakazala okupljanje zaljubljenika u ovu planinu i skijanje. Planirano je da svi zajedno po prvi put daju konkretan doprinos afirmaciji ove planine u jedan normalan ski centar i postavljanje planine Vlašić na mjesto koje ona i zaslužuje.

Planirana akcija čišćenja ski staza u sebi ima više simbolike negoli pravog rada. Na jednom mjestu susret će se svi oni koji o planini Vlašić pregovaraju i razgovaraju na raznim sajtovima, forumima, u kafićima i mnogim drugim lokacijama.

Hotel Babanovac , Vlašić . BiHOd 09:00 do 09:30 sati sudionici ove akcije će se okupiti ispred Vlašićke kolibe na Babanovcu te krenuti na teren. U popodnevnim satima biti će organiziran. Za 19:00 sati zakazano je otvorenje prve amaterske izložbe fotografija o Vlašiću u Vlašićkoj kolibi. U 20:00 sati sudionice će nastaviti druženje u Vlašićkoj kolibi uz nastup grupe EXTRA 2000. 

Organizator napominje svim učesnicima da sa sobom ponesu nešto od alata za rad  (lopatu, grablje, ašovčić, kramp, tačke... sl.). Po završetku poslova 02.06.2007.g., a ovisno od potrebe, sudionice će odlučiti da li će akciju eventualno nastaviti i 03.06.2007. 

Više pročitate na: Babanovac.net

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji