Red Purple Black

Ski bus iz splita za skijališta u bosni

IspisE-mail

Za sve koji su rezervirali svoj zimski odmor na skijalištima u Bih a nemaju prijevoz ili ne žele voziti svojim automobilom, dobre vijesti stižu iz agencije Kondor line, koja uvodi ski bus u najudarnijim terminima iz Splita.

Kondorovi ski busevi voziti će na relaciji Split – Kupres – Vlašić – Jahorina u terminima 29.12.2007. te 05.01.2008. kao i  12.01.2008.

Cijena je više nego pristupačna, povratna karta iznosi 140,00 kuna za Kupres, 195,00 kuna za Vlašić te 320,00 kuna za Jahorinu.

Prijevoz mogu koristiti svi zainteresirani, neovisno o tome dali su svoj odmor rezervirali direktno, preko neke agencije ili u agenciji Kondor.

Iz agencije Kondor line, koja je specijalizirana za zimske odmore u Bih, kažu da postoji veliki interes za ovu vrstu prijevoza jer mnogi koji uplaćuju odmore iz razloga loših cesta i nepredvidivih uvjeta u zimskom razdoblju ne žele koristiti vlastiti automobil, a to je i značajno skuplje. Oni pak koji nemaju automobil imaju još većih problema jer ne postoje autobusne linije koje voze do skijališta, a bitno je napomenuti i da su postojeće linije, vrlo spore, nepouzdane i na njima prometuju vrlo nekvalitetna prometna sredstva.

U Kondoru kažu i da će pratiti potrebe i u slučaju većih gužvi angažirati dodatne autobuse, ipak pozivaju zainteresirane da se što prije jave.

Mala usporedba o isplativosti prijevoza:
    * Prijevoz Kondorovim busom za 4 osobe do Vlašića:  780,00 kuna
    * Prijevoz redovnom linijom do Travnika te taksijem do Vlašića za 4 osobe 880,00 Kuna
    * Prijevoz vlastitim vozilom je cca: 400,00 kuna, naravno ne računajući zimsku opremu za vozilo te korištenje vozila.

...pa usporedite, a u koliko se naravno odlučite na agenciju Kondor line, možete ih dobiti na već poznate brojeve telefona: 021/483-700 i 483-701 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .'; document.write( '' ); document.write( addy_text20884 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

KOMENTARI

Prijatelji