Red Purple Black

Snježna ponuda ˆ la carte?

IspisE-mail

Pozivamo vas da probate recept za 05.01.2008.: Potrebni su vam: apartman 7 dana i ski karta 6 dana, za 890 kn, sve to dobro promiješajte i dodajte 600 kn za prijevoz. Pustite da malo odstoji i uživajte!

Najbolje doba godine za ovakve okuse je zima, kad se miris snijega osjeća na svakom koraku. Dobar tek!

Zvuči primamljivo?

Priča ide ovako:

PUY ST. VINCENT, Francuska - obiteljsko skijalište u centru nacionalnog parka Les Ecrins, alpskog prostora u južnom dijelu francuskih Alpa s najviše planinskih vranaca preko 4000 m. Puy St. Vincent je mladi moderni skijaški centar, smješten između 1600 i 1800 m s 13 žičara u brzoj ekspanziji. Preko 75 km staza trasiranih po alpskim pašnjacima i rijetkoj šumi ariša po čemu podsjeća na američki tip skijališta. U neposrednoj blizini nalazi se i manji skijaški centar Valluise, u netaknutoj prirodi nacionalnog parka, gdje ćete češće naići na svježe tragove srna i zečeva nego skijaša. Nad cijelom dolinom dominira nazubljeni planinski lanac i stvara nezaboravan alpski pejsaž.

Apartmani Damme Blanche su visoke kategorije, novoizgrađeni i nalaze se uz sam rub skijaške staze; dolazak i odlazak na skijanje pred kućom sa skijama na nogama. Na raspolaganju su apartmani za 4, 6 i 8 osoba. Doplata za prazan krevet je 50 %.

Cijena od 890 kn uključuje najam apartmana 7 dana, ski kartu 6 dana GRAND GALAXIE (djeca do 6 godina ski karta gratis),  boravišnu pristojbu i posteljinu.

Pridružite nam se 05.01.2008. i okusite Francusku.

Za dodatne informacije nazovite: 091/5574-205 (Tomislav Božičković) i/ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji