Red Purple Black

SVI NA SKIJANJE U FRANCUSKU!!!

IspisE-mail

Ako se u periodu od 21.11. do 03.12.2007. odlučite prošetati do Vaše agencije Kondor line i uplatite aranžman za Francusku po cijeni od 1.799,00 kuna uz prijevoz iz Splita, apartman te šestodnevni ski pass, dobit ćete i poseban poklon, jedan dan skijanja u Bosni.

Opširnije:

Skijanje u Francuskoj na Skijalištu Le Foret Blanche zasigurno je jedan od najatraktivnijih aranžmana koji se ove godine može pronaći u ponudi putničkih agencija. Ovu našu izjavu potvrdili su i brojni splićani koji su ovih dana bookirali taj aranžman o kojem smo već pisali na našim stranicama.

U agenciji Kondor line kažu nam da je najtraženiji termin od 05.01.2008, za vrijeme školskih praznika, kada u Kondoru imaju najveći zakup kapaciteta pa zato ima još slobodnih mjesta. Ovo je i termin sa ukljucenim prijevozom, kada će iz Splita ići dva Kondorova autobusa.

Voditelj prodaje skijaških aranžmana u Kondor line, Jakša  Jukić, u kratkom razgovoru navodi i slijedeće:

«Želimo Francusku promovirati kao najatraktivniju ski destinaciju te zato ponovo uvodimo akciju koja traje od 21.11. do 03.12.2007. godine. Ako u tom periodu bookirate aranžman za Francusku poklanjamo Vam dan skijanja u Bosni. Također svima koji uplate ovaj aranžman garantiramo vrhunsko skijanje na 180 kilometara staza i odličan provod što je već i tradicija naše agencije.

Već sada možemo najaviti i termin u trećem mjesecu sa ukljucenim prijevozom iz Splita, kada je skijanje u Francuskoj najatraktivnije.»

Da Vas podsjetimo, skijalište La Foret Blanche nalazi se središtu Francuskih Alpa,  50 kilometara od Briancona – Serre Chevalier. U podnožju skijališta nalazi se, sa jedne strane mjesto Vars, a sa druge Risoul.  Smještaj u organizaciji agencije Kondor je u mjestu Risoul na 1850 metara nadmorske visine.

Iz Splita se vozi autobusom oko 16 sati i to pravac Split – Trst – Torino – Briancon – Risoul , i sve je autoput osim 100 kilometara prije skijališta.

Samo skijalište ima 180 kilometara staza, preciznije: 112 spustova (17 zelenih, 50 plavih, 37 crvenih i 8 crnih) i 55 ski liftova na visinama između 1650 i 2750 metara.

Za ljubitelje Snowboarda tu je i SURFLAND sa 550 metara vertikalnog spusta na duljini od 2 kilometra.

Smještajni kapaciteti nalaze se direktno uz liftove i podijeljeni su u 6 apartmanskih kompleksa sa ukupno 720 raznih apartmana i oko 4000 kreveta. Apartmani su kompletno opremljeni za boravak, a svaki apartman ima spremište za skije. Većina apartmana ima i balkon.

Samo mjesto Risoul ima brojne sadržaje: restorane, pubove, taverne, markete, prodavaonice i servis za ski opremu, shopping centar sa raznim dućanima, disco clubove, kino i klizalište

Kondorov ski camp sa prijevozom, organiziran je u terminu od 04.01.2008., a povratak je 13.01.2008. godine.

Cijena aranžmana je 1.799,00 kuna, te ova cijena  uključuje autobusni prijevoz, smještaj u apartmanima, ski pass.

Više o ovom putovanju kao i skijalištu možete dobiti u agenciji Kondor line putovanja, u Splitu u Kuzmanićevoj 7 ili na telefone 021/483-700 i 483-701. te na www.kondorline.hr
KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji