Red Purple Black

Vlašić: Dočeka na otvorenom će ipak biti!

IspisE-mail

Kako piše Babanovac.net Udruženje hotelijera sa Vlašića je preuzelo inicijativu te je dogovor o organizaciji dočeka Nove godine na otvorenom postignut!
Babanovac.net Vas je već obavještavao da članovi NVO Vlašić - Planet života nisu naišli na podršku na adresama gdje su pokušali napraviti  sve što je bilo potrebno za organizaciju planiranog trodnevnog programa.

Ipak, od vlašićkih hotelijera je krenula nova inicijativa da planina Vlašić nakon fantastičnog prošlogodišnjeg, jednostavno ne smije u Novu godinu ući bez još jednog dočeka na otvorenom.

Kako iz Udruženja vlašićkih hotelijera javljaju, sinoć su definitivno podijeljene dužnosti i obveze jer su svjesni da je vremena za organizaciju malo. Planirano je da se bina postavi ispred objekta "Pizzeria Maja" odnosno u neposrednoj blizini početne stanice ski lifta Babanovac. Muzika uživo bi trebala krenuti najkasnije do 22 sata, a do tada će se svi posjetitelji moći okrijepiti jelima sa roštilja i svim vrstama pića.

Naravno, ovo okrijepljene će se plaćati. Lokacija je veoma pogodna, kako zbog osvijetljenosti tako i zbog toga što se nalazi u dolini koju noćni vlašićki vjetar uglavnom zaobilazi.

Izvor: Babanovac.net

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji