Red Purple Black

Snowboard shop poklanja - gratis kaciga

IspisE-mail

Nikad dosta iznenađenja u Wave-a, akcija je u tijeku svaki kupac za kupljeni komplet snowboard dobiva na poklon kacigu i to ne običnu nego vrhunsku - profi sa ventilacijskim sustavom na zatvaranje, vodilicom za google, podstavom za uši te stezaljkom za određivanje pritiska kacige na glavu.

Tako i ove zime vaš snowboard shop nastavlja sa ulaganjem u zaštitu i sigurnost svih svojih kupaca kako kroz seminare o sigurnosti i zaštiti boardera (u sklopu snowboard kluba Freerider ) tako i kroz prigodne poklone i školu boardanja.

Posjetite nas i saznajte više o zaštiti, opremi, sigurnosnim pravilima i Bon-Tonu jer to je jedini pravi put za izbjegavanje nezgoda i ozljeda na pistama i oko njih. Osim toga u shopu možete dobiti pravi savjet pri kupnji opreme bilo početničke ili profesionalne od stručnog osoblja te vam se neće desiti da dobijete mačka u vreći (kao u većini domaćih trgovina), sva oprema kupljena u Wave-a ima garanciju i certifikate da se radi o kvalitetnim i provjerenim proizvodima. Inače u shopu možete pronaći proizvode renomiranih snowboard brendova Nitro, Elan, Flow, Burton i još drugih, manje poznatih al ništa manje kvalitetnih.

Obratite nam se s povjerenjem jer mi smo najstariji i jedini profesionalni snowboard shop u Dalmaciji. www.waveshop.hr

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji