Red Purple Black

Na snig za dvi iljade kuna

IspisE-mail

IDEMO U PLANINE SKIJAŠKA OPREMA U SIJEČNJU UPOLA JEFTINIJA
Tradicionalni siječanjski popusti zahvatili su i skijašku opremu koja je u pojedinim trgovinama snižena i do 50 posto. Oni koji su, dakle, sačekali kraj blagdanske šoping-histerije, mogu sada u miru razgledavati prodavaonice sa skijaškom opremom i pri tome uštedjeti i nekoliko tisuća kuna. Najjeftinji skijaški komplet sastavljen od skijaškog odijela, skija, pancerica, rukavica i štapa Splićani mogu kupiti za manje od 2000 kuna. Nešto manje od 700 kuna dovoljno je da za snježne radosti budu spremna i djeca.

Najjeftinije skije po cijeni od 799 kuna nudi trgovina "Intersport" u okviru trgovačkog centra "Mercator", a u istoj prodavaonici mogu se naći i povoljne pancerice koje koštaju 549 kuna, te štapovi za koje je potrebno izdvojiti samo 79 kuna. U spomenutoj trgovini u cijenu skija uračunati su i vezovi, a montaža je besplatna.

Hipermarketi "Ipercoop" u "Mercatoneu" nude skijašku opremu marke Head.

- Skije s vezovima kreću se od 1849 kuna, dok se "Headove" pancerice mogu naći po cijeni od 899 kuna. Štap iste marke košta 139 kuna, a za žensko i muško odijelo potrebno je izdvojiti 340 kuna - kazala nam je Martina Šarić iz "Ipercoopa", dodavši kako za ljubitelje snowboardanja imaju u ponudi snowbaoard set Matrix s vezovima i cipele po cijeni od 2068 kuna.

Bogatu ponudu skijaške opreme marki Salomon, Elan, Fischer i Atomic nude trgovine Turbosport koje na određene artikle imaju popust od čak 50 posto.

Cijene skija kreću se od 1300 kuna, koliko košta Atomicov model do 4300 kuna, koliko je potrebno platiti za Salomonove skije.

Najjeftinija muška i ženska skijaška odijela stoje 500 kuna, naočale za snijeg kreću se već od 150 kuna, majice od likre stoje 100 kuna, dok se kacige kreću od 350 do 700 kuna.

Veliki izbor dasaka, vezova, čizama i ostale opreme za snowboardanj e može se naći u extrem shop "7bofora".

Tako se cijene dasaka kreću od 1590 do čak 3290 kuna, a najpovoljnije čizme koštaju 490 kuna. Uz popust od 20 posto vezovi marke Decal sada se mogu kupiti za 680 kuna, dok su rukavice marke Profil od 390 kuna najjeftinije što nudi ova trgovina.

Skijaške rebe

U dućanu "O'Neill" nudi se veliki izbor opreme za skijanje marki "Brugi" i "O'Neill",a kupci prošlogodišnjih modela imaju popust od 25 posto. Posebno zanimljiv artikal su skijaške hlače koje skidanjem postave postaju jeans hlače, a koštaju 1500 kuna.

Izvor: Slobodna Dalmacija

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji