Red Purple Black

Konačno snijeg!

IspisE-mail

Iako je na većini skijališta sezona već od davno počela, ni jedno se skijalište nije moglo pohvaliti s izvrsnim uvjetima, do ovog tjedna. S druge strane sezona na Kupresu započinje danas. Na ovom Dalmatincima najatraktivnijem skijalištu palo je oko 70 cm snijega.

S temperaturom od -2 stupnja današnji dan na Kupresu je miran, bez vjetra. Osoblje sa skijališta Adriski osposobilo je dvosjed i sidro iznad koji su trenutno u funkciji. Ceste oko hotela su prohodne i stalno se čiste.

Na Vlašiću je palo oko pola metra, a temperature su dovoljno niske. Jutros su započeli s radom ski liftovi Babanovac i Markovac. Na Vlašiću najavljuju, iako još nije potvrđeno, i noćno skijanje za danas i sutra. Ceste oko hotela su uredne i redovit se čiste.

Na Blidinju je također napadalo! Kako su nam rekli u Parku prirode Blidinje palo je oko 1 metar svježeg snijega. Staze se pripremaju te bi sutra, u subotu trebale biti spremne. Na Blidinju za sutra najavljuju idealne uvijete za skijanje i boardanje.

Na Bjelašnici vrijeme je oblačno uz dosta magle. Staze su uređene, uvjeti za skijanje idealni. Sve spremno za vikend. I jedna zanimljivost, u subotu, 8. ožujka svim ženama skijanje je besplatno. Sretan vam Dan žena!

Na Jahorini je također oblačno i maglovito, staze su sređene, a uvjeti za skijanje su idealni. Jahorina spremno dočekuje vikend.

Za kraj samo da spomenemo „nesretnu“ Bjelolasicu, na kojoj je palo dvadesetak centimetara snijega što nije dovoljno za početak rada.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji