Red Purple Black

Rostovo se širi!

IspisE-mail

IDEALNA DESTINACIJA ZA ODMOR OBITELJIMA REKREATIVACA
Skijalište i izletište Rostovo, na magistralnoj cesti Bugojno – Novi Travnik, skijašku sezonu dočekat će bogatije za etno selo «Babić».

Povećavaju se kapaciteti

Radovi na ovom projektu, kojim će se smještajni  kapaciteti hotela «Rostovo» povećati sa 50 na 150 ležajeva, pri samom su kraju.

- U sklopu etno sela planiramo još niz sadržaja za zabavu i rekreaciju, a jedna od glavnih atrakcija zasigurno će biti konji za jahanje i vuču sanjki koje namjeravamo nabaviti kako bi naši gosti uživali u doživljaju prirode.

Ovo nam je treća godina rada i mislim da smo napravili mnogo toga. Kao što je poznato na Rostovu postoje 2 lakše skijaške staze, 2 vučnice, mogućnost iznajmljivanja ski opreme, motorne sanjke i škola skijanja pa smo idealna destinacija za odmor obiteljima čiji su članovi rekreativci ili početnici, ali i za sve ostale – riječi su Maria Babića direktora hotela «Rostovo».

Dodatnih 200 ležajeva u privatnom smještaju u blizini hotela također će biti na raspolaganju gostima. Upravo zbog toga i kapaciteti ugostiteljske ponude u hotelu «Rostovo» ove su godine povećani, pa će restoran moći primiti oko 500 gostiju.

Do Rostova u svim sezonama

- Iako je Rostovo skijalište, ovdje je  idealno turističko odredište i tijekom cijele godine. Imamo označene biciklističke i planinarske staze te posebnu rutu za pješačenje. Do sada su mnogi gosti imali primjedbe na stanje prometnica, ali ubuduće neće biti tako . Uz obnovu prometnica kroz Hercegovinu, važno je napomenuti da se i cijela trasa magistralne ceste od Bugojna do Novog Travnika renovira čime će i dolazak do nas biti jednostavniji i lakši , a u zimskim uvjetima ralice će po potrebi raditi danonoćno – najavio je Babić.

Cijene ski karata, ugostiteljske i smještajne ponude za novu skijašku sezonu na Rostovu još nisu formirane, ali prema procjenama i najavama direktora Babića,  trebale bi biti povoljnije i konkurentnije od cijena ostalih skijališta u Bosni i Hercegovini.

KOMENTARI

Prijatelji