Red Purple Black

Kaštelani spremni za skijanje

IspisE-mail

IZ SKI KLUBA KAŠTELA
Nakon četiri i po godine postojanja, skijaški klub „Kaštela“ izabrao je na svojoj Izbornoj skupštini nove čelnike. Do većih promjena nije došlo jer su članovi iskazali podršku bivšem vodstvu, pa će naredne četiri godine klub voditi dosadašnji predsjednik Jozo Biliškov, dopredsjednik Zdenko Vrdoljak i tajnik Draško Mihaljević,a izabrani su i ponešto pomlađeni upravni i nadzorni odbori te stegovna komisija.

Desetak članova ovog skijaškog kluba zajedno s članovima iz skijaškog kluba „Split“, krajem studenog ove godine pohađat će tečaj za skijaške suce, a predavači će im biti stručnjaci iz Hrvatskog skijaškog saveza. Tečaj i polaganje ispita održavat će se u Splitu, a organizatori su upravo ova dva skijaška kluba.

Inače Kaštelani se već uvelike pripremaju za nadolazeću skijašku sezonu, pa će tako njih više od pedeset ove godine organizirano ići u nekoliko francuskih skijališta, a nekolicina članova kluba već u studenom idu isprobati skijašku opremu na glečeru u austrijskom Molltaleru, odakle ćemo zasigurno dobiti zanimljive informacije i fotografije.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji