Red Purple Black

Iz skijaškog kluba Split

IspisE-mail

SEZONA TRAJE CIJELU KALENDARSKU GODINU
Iako je sajam rabljene skijaške opreme na Gripama, u organizaciji skijaškog kluba Split, privlačio brojne skijaše kao i one koji su tek željeli isprobati svoje mogućnosti na snijegu, ove godine, kao i prethodne neće se održati. A razlozi su, kako nam je naveo Blaženko Granić, previše zastarjela oprema koja se nudila, a razvoj skijanja traži nove, pouzdanije materijale i opremu.

U sklopu skijaškog kluba Split organizirana je i radionica za servisiranje opreme gdje se mogu javiti svi oni kojima je ova usluga potrebna, a servis radi na adresi Pujanke 67 u Splitu, kontakt telefon je 377-065.

I ove će godine biti organizirana škola skijanja, u klubu planiraju i zajedničke izlete na skijališta, a kako nam je Granić rekao, za njih sezona ne počinje u prosincu već se samo nastavlja. Naime svih 365 dana u godini, članovi kluba su aktivni, posebno natjecatelji koji skijaju prosječno osam dana svakog mjeseca neovisno o godišnjem dobu.

Po već ustaljenom običaju i ove će se godine održati prigodno druženje za članove i prijatelje kluba i to 21.studenog u kino dvorani i bijelom salonu na poljudskom stadionu, a pozvani su i svi oni koji vole snijeg i ono što on sa sobom donosi.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji