Red Purple Black

Na Jahorini optimistični

IspisE-mail

NAJAVA PRVIH PAHULJICA
Iako je prošlogodišnju skijašku sezonu obilježio manjak količine snijega, na Jahorini se mogu pohvaliti da su otvorili sezonu već sredinom studenog i bili posjećeni, unatoč svim problemima, tijekom cijele zime.

Prema meteorološkim prognozama, već ovaj vikend, 15. i 16. studenog na Jahorini se očekuju snježne pahuljice i temperatura zraka između 0 i -4 stupnja. To neće biti dovoljno za prve skijaše, ali krajem studenog domaćini na Jahorini, prateći dugoročnu prognozu, nadaju se novim snježnim oborinama i još nižim temperaturama.

Sve spremno za sezonu

Inače, na Jahorini je sve spremno za prihvat većeg broja skijaša, uređene su staze, servisirani ski liftovi i pripremljeni svi prateći sadržaji za ugodan zimski odmor. Osim domaćih gostiju, prema već rasprodanim aranžmanima turističkim agencijama, ovdje očekuju i znatan broj skijaša iz Slovenije i južne Hrvatske, posebno u periodu od 27.prosinca jer je veliki broj zainteresiranih za organizirani doček Nove godine upravo na Jahorini.

Osim na Jahorini snijeg bi ovog vikenda trebao zabijeliti i vrhove svih većih planina u BIH, što planovima o skijaškoj sezoni daje veliku dozu optimizma.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji