Red Purple Black

Na krajnjem hrvatskom jugu osnovan ski klub

IspisE-mail

SK SNIJEŽNICA KONAVLE
U Čilipima je u subotu 15. studenog osnovan prvi konavoski skijaški klub. Uz prisustvo dvadesetak skijaških entuzijasta s šireg konavoskog područja usvojen je Statut i Pravilnik kluba te je izabrano vodstvo i Nadzorni odbor. Za predsjednika je izabran Hrvoje Pešel, dopredsjednici su Marina Hinić i Nino Brautović dok je za tajnika izabrana Katarina Drobac.

Klub već sada broji oko 40 članova, a otvoreni su i za sve koji im se žele pridružiti. Zainteresirani se upitima mogu javiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . U planu je, istaknuli su, uz nesebičnu pomoć SK Split, provedba škole skijanja na Kupresu za vrijeme trajanja školskih praznika početkom 2009.godine, kao i prvi organizirani vikend ski izlet. Čim padne prvi snijeg - kako kažu organizatori.

Možda zvuči neobično, no u Konavlima, na Sniježnici, početkom tridesetih godina prošlog stoljeća održano je skijaško takmičenje. U novoosnovanom klubu najavljuju kako će slijediti putove starih Konavljana pa već ove godine pokušati odskijati barem nekoliko metara Sniježnice. Sve, koji išta znaju o tom događaju, također pozivaju da se jave na gore već spomenutu e-mail adresu.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji