Red Purple Black

Okupljanje splitskih skijaša

IspisE-mail

MNOGOBROJNI GOSTI I PROMOCIJA SKIJA
Skijaški klub Split, već šestu godinu zaredom, organizirao je druženje svojih članova, prijatelja, sponzora i ostalih zaljubljenika u zimske sportove, koje je održano u prostorijama HNK Hajduk na Poljudu.

Na ovom susretu, predstavnici dva skijaška centra s kojima SK Split usko surađuje već duži niz godina, Zvonko Bagarić iz SC Čajuša i Bojan Gerić iz ŠC Pohorje, nazočne su ukratko obavijestili o novostima sa svojih skijališta u sezoni 2008./09.

Među gostima ove je godine bio i sukomentator skijaških utrka na HTV-u Dag Modrić, predsjednik Hrvatskog zbora učitelja i trenera skijanja koji je prisutnima predstavio novi zanimljivi udžbenik „Alpsko skijanje“ te predložio dalmatinskim skijašima osnivanje svog područnog zbora učitelja i trenera skijanja.  

Vrhunac večeri bila je promocija novih skija, tako da su prisutni na Poljudu prvi u svijetu imali priliku vidjeti Elanove skije i to modele Slx, Gsx i Rcg, izrađene prema Waveflex  tehnologiji u koje su njihovi stručnjaci uložili dosta truda i znanja, a u njima će uz natjecatelje moći uživati i rekreativci. Elanova ambasadorica, Urška Hrovat, trostruka omladinska svjetska prvakinja koja je više od dvadeset puta bila na postoljima u utrkama Svjetskog kupa od čega pet puta na onom najvišem, ovom je prilikom, uz prigodne poklone, uputila pohvale mladim skijašima kluba domaćina, posebno čestitajući  finalistima Gorenje Croski kupa.

Blaženko Granić, prvi čovjek splitskog skijaškog kluba,  Elanovim predstavnicima uručio je nove članske iskaznice i na simboličan način još jednom pokazao povezanost splitskih skijaša i ovog proizvođača. 

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji