Red Purple Black

SA ČAJUŠE: Nova oprema uskoro u funkciji!

IspisE-mail

UMJETNI SNIJEG VEĆ SLIJEDEĆI TJEDAN
Kako nas je obavijestio Zvonko Bagarić, vlasnik hotela Adria Ski na Kupresu, u četvrtak, 27.studenog na Čajušu stižu austrijski stručnjaci koji će po prvi put pustiti u rad novu opremu montiranu na skijaškim stazama u sklopu projekta umjetnog zasnježenja.

Kako je i najavljivano, svi su radovi gotovi, od umjetnog jezera sa dovoljnom količinom vode i 6,5 km dugog cjevovoda do vodenih pumpi i postavljenih topova, tako da će bez obzira na količinu prirodnog snijega, ovaj skijaški centar svojim gostima, u budućnosti, osiguravati sigurnih 100 dana za skijanje.

Prema Bagarićevim riječima, motel na vrhu Tikvice u fazi je izgradnje pa ove godine neće biti spreman za nove goste, ali je na tom području uređen manji ugostiteljski objekt kao i uvijek potreban sanitarni čvor. U funkciji će biti i sve ono na što su već navikli posjetitelji ovog skijališta, pa se i ove zime očekuje veliki broj gostiju.

Prema najavama, na Čajuši će se 12. i 13. prosinca ove godine, organizirati službeno otvaranje zimske turističke sezone u BIH, na kojem će se predstaviti svi skijaški centri iz ove države, a sve uz bogat program u kojem će sudjelovati i Splitsko-dalmatinska županija.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji