Red Purple Black

ADRIASKI: Odgođeno isprobavanje opreme

IspisE-mail

ODGODA OD NEKOLIKO DANA
Iako je prije desetak dana, Zvonko Bagarić, vlasnik hotela Adria Ski na Kupresu, najavio da će 27. studenog vršiti probno zasnježenje staza topovima, koje su trebali nadgledati stručnjaci  iz Austrije, sve je prolongirano za početak idućeg tjedna.

Naime, zbog tehničkih problema, vezanih uz posebne ormariće sa električnom energijom, najavljeno isprobavanje nije bilo moguće realizirati, ali prema Bagarićevim riječima u pitanju je samo odgoda od nekoliko dana.

Na Čajuši je u petak bilo oko 15-ak cm snijega, na ponekom mjestu i koji centimetar više, ski liftovi miruju, a tek poneka obitelj iskoristila je ovaj snijeg za sanjkanje i upoznavanje najmlađih sa zimskim radostima.

Kako se dugoročnije vremenske prognoze do sada nisu uvijek pokazale točnima, sa Čajuše nam nisu mogli potvrditi točan datum kada bi na njihove staze mogli stići prvi skijaši, ali obećavaju dobre uvjete za skijanje najkasnije 12. i 13. prosinca kada je otvaranje zimske turističke sezone u BIH, jer do tada, ako u međuvremenu ne bude većih snježnih padalina, treba dobro pripremiti postojeći snijeg kako bi, eventualno potrebno, umjetno zasnježivanje bilo što efikasnije.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji