Red Purple Black

Ozon Sport – noviteti na tržištu snowboard opreme

IspisE-mail

Boarderi znaju – bez prave opreme, nema pravog uspjeha, a ni adrenalinskog užitka u vrtoglavim spustevima - zato je glavna vijest u svijetu snowboardinga nova zimska kolekcija u surf-snow-bike dućanu Ozon sport na Trešnjevci, u Novoj cesti 71, Zagreb.

Tamo se, naime, prodaje vrhunska oprema za ljubitelje ekstremnih sportova, a dućan  jedini u Hrvatskoj nudi opremu omiljenog boarderskog branda Deeluxe - čuvene buce za žene i muškarce, za sve stilove boardanja.

Tu su legendarne, najkvalitetnije svjetske freestyle buce od lakih materijala, stvorene za boardere kojima je napeto izvođenje trikova na half-pipeu i snow-fun parkovima.

Deeluxe nudi i freeride modele, a boarderice će sigurno oduševiti posebno dizajnirani ženski modeli, kao i oni s jednosmjerno-vodonepropusnom membranom koja onemogućava prodor vode u unutrašnjost buce, ali omogućava disanje kože. U raskošnom spektru Deeluxe buca su i dodatna pojačanja, kao što su plastični učvršćivači te posebna pojačanja koja povećavaju tvrdoću buca, kao i modeli buca kojima su u potplati ugrađeni ublaživači udaraca. 

Ono što je Deeluxe među bucama - na razini vrhunske opreme koja jamči siguran užitak u vratolomijama – to je Fanatic među daskama i vezovima. Sve face koje boardaju znaju da samo s Fanatic boardom mogu suvereno vladati planinama, half-pipemi rampama. Koji god stil vožnje odabrali, Fanatic boardovi pružit će vam i više nego možete poželjeti. S njima se, kažu vrhunski boarderi, najlakše stopiti, a zna se da je najvažnija stvar kod boardanja pronaći pravu dasku – onu koju ćete, kad stanete na nju, osjećati kao dio svog tijela.

Zato, voljeli freeriding, freestyle, touring/backcountry ili alpine vožnje, u Ozon sportu ćete naći Fanatic carstvo, za sve punokrvne fanatike boardanja. Naravno, tu su i pripadajući vezovi, s highback sistemima... Svi oni su, skupa s pripadajućim bootsima, u najvećem izboru izloženi u Ozon sportu, jedinom ovlaštenom prodavaču Fanatic branda u Hrvatskoj. 

Direktor i voditelj Ozon sporta Goran Zeljko kaže da se za Fanatic odlučio zbog vrhunske kvalitete. 

- Boarderi su svjesni da je kvaliteta presudna, ne samo za bavljenje sportom, nego i za njih, kao sportaše. U boardingu nema kompromisa: oprema mora biti savršena, kako bi osigurala sportaša – tvrdi Goran Zeljko, objašnjavajući da se istom logikom vodio i u prezentaciji boarderske odjeće hrvatskom tržištu.

Zato je, kaže, i odabrao odjeću brendova Quiksilver te Roxy. Hlače, majice i jakne od vodooptornih i vjetrootpornih materijala idealan su izbor za zimsku akciju na railovima, a u bogatoj muškoj i ženskoj kolekciji se nalaze i modeli od popularnog Gore-Texa. Poznati su po svojim mikro-membranama čija struktura optimalno propušta vodenu paru koju tijelo izlučuje, a kondenzirane nakupine ne propušta unutra. I Quiksilver i Roxy (pogotovo popularan među boardericama zbog ludog dizajna) nude, kao i Oakley, svu ostalu opremu za boardanje kao što su vrhunske „google“ tj. naočale, te kacige, iznimno važne za zaštitu. 

Zadnji je trenutak za nabavu boarderske opreme, i odluku o odlasku na svoje omiljene staze. No, za svako ludo boardanje, potrebna je sigurna baza: najbolje je osigurati je s vrhunskom opremom, koju je u Ozon sportu moguće kupiti po najpovoljnijim uvjetima. www.ozonsport.hr

KOMENTARI

Prijatelji