Red Purple Black

I na Stožeru doček Nove godine

IspisE-mail

Unatoč trenutnom nedostatku snijega, već tradicionalno, u brojnim skijaškim centrima i ove će se godine organizirati doček Nove godine. Određeni broj Dalmatinaca spojiti će novogodišnje praznike s terminom skijanja i uživati negdje u zapadnoj Europi, poneki će u romantična okruženja malih hrvatskih skijališta, dok se najveći broj ipak odlučio za bosansko hercegovačka skijališta.

Među onima koji su odlučili nešto organizirati za svoje goste su i u centru Stožer-Vrana u Kupresu, koji će u posebnom ambijentu novootvorene „Kupreške kuće“ uz 150 gostiju i glazbu u živo, ispratiti staru i dočekati Novu godinu. Za odrasle goste cijena večere biti će 50 E, a za djecu 20 E. U cijenu je uključena zabava te hrana i piće u neograničenim količinama. Kako bi zainteresirani za ovaj doček mogli na vrijeme rezervirati svoje mjesto i dobiti potrebne informacije, na usluzi su im dva telefonska broja: 00 387 63 343 134  i  00 387 63 330 903.  

Prvih nekoliko večeri u novoj godini ovaj objekt će također raditi i uz slobodan ulaz, pružiti svim gostima dobru zabavu.

U svim BIH skijalištima za ovaj praznik, kapaciteti su uglavnom rezervirani, tek ponegdje se još može naći neki slobodan apartman ili soba, što nam govori da će i ove godine, bez obzira na snijeg, u ovim mjestima, biti veselo.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji