Red Purple Black

Otvaranje zimsko-turističke sezone u BiH

IspisE-mail

NA ČAJUŠI U PETAK I SUBOTU
Čast, ali i veliku obvezu da organiziraju službeno otvaranje zimsko-turističke sezone u BIH, ove je godine pripala športsko-rekreacijskom centru „Adria Ski“ na Kupresu. Dosadašnjih godina domaćini su uglavnom bili Bjelašnica ili Jahorina pa se skijalište na Čajuši, dobivanjem organizacije, može pohvaliti da je stalo uz bok glavnim bosanskohercegovačkim skijalištima.

Otvaranje će se održati ovaj petak i subotu, 12. i 13. prosinca, a zamišljeno je kao prezentacija svih BIH skijališta, ali i gradova s područja Dalmacije od Zadra do Dubrovnika te nekoliko gradova crnogorskog primorja.

Uz bogat zabavni i glazbeni program ovo će biti prilika za upoznavanje i s kulturnim značajem pojedinog područja te njihovom turističkom i gastronomskom ponudom.

Za goste i posjetitelje domaćini će kuhati grah i pripremati roštilj, organizirati zanimljive utrke, a sve će biti popraćeno i direktnim uključivanjem u program bosanskohercegovačke televizije.

Mnogi su se nadali da će ovih dana imati priliku i za prvo kvalitetno skijanje na stazama na Čajuši, ali očekivana visina snijega i nešto više temperature od predviđenih, vjerojatno će tu aktivnost odgoditi iako su nam nadležni obećali da će učiniti sve što je u njihovoj moći u skladu s vremenskim prilikama u slijedećim danima.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji