Red Purple Black

Hrvatska skijališta za Novu godinu

IspisE-mail

MALO SNIJEGA ALI PUNO ZABAVE
Ovu će Novu godinu u hrvatskim skijalištima ponovo dočekati veliki broj gostiju. Razlozi tome su ljepota prirode, ugodni domaćini, organizirana zabava i pravi zimski ugođaj.

Na Bjelolasici su svi aranžmani rasprodani, a razlog tome je što, uz već navedeno, visina snijega na skijalištu iznosi oko 35 cm, rade ski liftovi na dvije crvene i jednoj plavoj stazi kao i ski škola,a uz ispraćaj stare godine po sunčanom vremenu, sam početak 2009. trebao bi donijeti nove snježne pahuljice.


Bjelolasica

I na Platku se već nekoliko dana intenzivno skija i rade žičare pa bi 50 cm snijega, koliko ga sada ima trebalo biti dovoljno i za prva skijanja u slijedećoj godini, a u velikom i malom planinarskom domu sva su mjesta za doček Nove godine također već rezervirana.

Na manjim skijalištima u Gorskom kotaru i Lici također će biti živo. I ovdje su smještajni kapaciteti uglavnom popunjeni, a očekuju goste iz svih krajeva Hrvatske, u najvećem broju pristaše skijaškog trčanja. Snijeg koji je padao prethodnih dana, zadržao se pa na ovim područjima njegova visina iznosi od 15 do 30 cm. U jednom od njih, Krasnom, u pojedinim ugostiteljskim objektima gosti će se veseliti uz organiziranu zabavu, a poseban novogodišnji ugođaj prirediti će svojim gostima u Mrkoplju, gdje će uz vatromet i zdravicu u podnožju skijališta, dočekati Novu godinu.
Jedino u Velebnom, zbog nedostatka snijega, a samim tim i malim zanimanjem gostiju, neće biti organiziran doček. U ovom zimovalištu, ovog trenutka, odmara se manji broj Dalmatinaca, uglavnom zaljubljenika u prirodne ljepote Velebita.


Krasno

Na našem najpopularnijem skijalištu na Sljemenu, slijedećih desetak dana vladati će velika gužva, zbog priprema i održavanja Snježne kraljice.Najveći broj posjetitelja očekuju u danima utrke kada će iz raznih krajeva Hrvatske i Europe doći rekordan broj gostiju.

Sve ceste i putovi koji vode i do najmanjih skijališta, uredno održavaju zimske službe pa i u tom pogledu, za sve one koji kreću u ove krajeve, ne bi trebalo biti posebnih problema.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji