Red Purple Black

NAGRADNA IGRA: S Kondorom na Kupres!

IspisE-mail

I ove godine u suradnji sa putničkom agencijom 'Kondor line putovanja' odvijat će se nagradna igra za sve posjetitelje DalmacijaSKI.com portala. Od 10.siječnja Kondor vozi prema Kupresu. Svake subote i nedjelje u 07:00 sati, autobus polazi sa autobusne stanice u Sukoišanskoj ulici.

Cijena izletničke povratne karte je 70,00 kn po osobi, a moguća je kupovina 10 karata u kompletu uz popust. Uz ovo u Kondoru nude i razne popuste za sportske i ski klubove kao i za veće grupe te djecu. Subotom imaju i akciju sa shoping centrom Prodex koji za sve izletnike organizira gratis ručak.

Karte za izlet kupuju se u agenciji, a rezervacija se obavlja putem telefona 021 483 700 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

U okviru naše nagradne igre svakog tjedna dvoje sretnih dobitnika otputovat će s Kondorom na jednodnevni izlet do Kupresa.

Za sudjelovanje u nagradnoj potrebno je poslati svoje podatke na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  i automatski ulazite u bubanj. Izvlačenje nagrada je jednom tjedno (svaki četvrtak, oko 13:00 sati) počevši 08. siječnja 2009.,a imena dobitnika biti će objavljena na portalu.

Putem jednog e-maila može se prijaviti najviše jedna osoba u jednom tjednu.
Dobitnici se mogu javiti u agenciju na tel: 021/483-700.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji