Red Purple Black

Sa agencijom Kondorline na Vlašić i Jahorinu te ponovo u Francusku

IspisE-mail

Ne prestaju iznenađenja iz agencije Kondor line, nakon što je ovog tjedna uveden redovit jednodnevni izlet na Kupres svake subote i nedjelje, iz agencije već najavljuju tri nova programa, a to su dvodnevni aranžman na Vlašiću, 31.01. , trodnevni na Jahorini 13.02. te sedmodnevni aranžman u Francusku na kraju sezone sa sigurnim polaskom direktno iz Splita.

Navedene ski destinacije u Bosni ne treba posebno predstavljati, posjetitelji našeg portala znaju sve o njima. Agencija Kondol line sve aranžmane predstavlja ukratko u nastavku uz nekoliko fotografija te informacija o francuskom skijalištu Les 2 alpes.


1. VLAŠIĆ - dvodnevno skijanje, polazak 31.01.2009.

    cijena aranžmana je 440,00 kuna

    cijena uključuje: prijevoz iz Splita, polupansion u vili ugar na skijalištu


2. VIKEND NA JAHORINI, tri dana, polazak iz splita 13.02.2009.

    cijena 795,00 kuna

    cijena uključuje: prijevoz iz Splita, dva polupansiona u hotelu Bistrica


3. FRANCUSKA - LES 2 ALPES, sedam dana, polazak iz Splita: 20.03.2009.

    cijena: 2.580,00 kuna

    cijena uključuje: prijevoz direktno iz Splita, apartman na skijalištu, ski pass za sve staze, kupanje na bazenima neograničeno

Les 2 alpes - poznato francusko skijalište koje je udaljeno oko 2 sata vožnje od talijanskog grada Torina. Smještaj je na samim stazama, skijalište ima oko 200 kilometara staza te je zbog ledenjaka skijaška sezona izrazito duga, skija se gotovo cijelu godinu.

Veliko i lijepo planinsko mjesto poznato po dobroj zabavi i večernjim programima kao i bogatim dodatnim sadržajima, bazenima restoranima i sl.

Više o Les 2 alpes pročitajte OVDJE…

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji