Red Purple Black

NAGRADNA IGRA: Jure i Ðuro idu na Kupres

IspisE-mail

Jure Selak iz Splita i Ðuro Vladić iz Trogira dobili su nagrade(izlet na Kupres) agencije Kondor Line za ovaj tjedan. Dobitnici se za daljnje informacije mogu obratiti agenciji "Kondor line putovanja" na brojeve telefona 021/483-700 ili 483-701.

Svi ovogodišnji dobitnici koji zbog lošeg vremena nisu iskoristili svoje nagrade mogu ih iskoristi ovog vikenda. Na Kupresu je zahladilo te se očekuje da će topovi do vikenda odraditi posao i pripremiti staze.

Agencija Kondor line putovanja svake subote i nedjelje organizira izlet na Kupres. Autobus polazi sa stanice u Sukoišanskoj ulici u 07:00 sati iz Splita.

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri pošaljite svoje podatke na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i ulazite u bubanj. Izvlačenje nagrada je tjedno (svaki četvrtak), a imena dobitnika biti će objavljena na portalu.

Putem jednog e-maila može se prijaviti najviše jedna osoba u jednom tjednu. Dobitnici se mogu javiti u agenciju na tel: 021/483-700 ili 483-701.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji