Red Purple Black

Skijanje i u ožujku

IspisE-mail

Weather Movie composed with satelite imagesJOŠ SNJEŽNIH RADOSTI
Svi oni koji su strahovali da će im se ove godine skijanje svesti na dva vikenda, mogu odahnuti, pred nama je još jedan vikend kada će se moći uživati u snijegu i nadoknaditi većinu propuštenog.

Najveća hrvatska skijališta Sljeme, Bjelolasica i Platak, ako ne bude neočekivanih situacija, spremno dočekuju svoje goste.

Spremna su i sva bosanskohercegovačka skijališta Jahorina, Bjelašnica, Vlašić, Brusnica, Busovačke staje i Pridolci gdje su visine snijega još uvijek iznad 70 cm pa i više od metra.

Neki centimetar manje snijega ima na kupreškim skijalištima Čajuša i Stožer te na Blidinju i Rostovu, ali ipak dovoljno za intenzivno skijanje te veće grupe skijaša.

Ni ceste do skijališta ne bi trebale predstavljati veće probleme jer se sve održavaju, no nikada ne treba zanemariti sve mogućnosti pa tako i ovaj put ponesite potrebnu zimsku opremu.

Početkom vikenda prognostičari najavljuju na većini skijališta i poneku snježnu pahuljicu, a sveukupno vrijeme trebalo bi ići na ruku skijašima. Uglavnom će biti promjenjivo oblačno sa većim sunčanim razdobljima tijekom nedjelje, a temperature bi trebale biti malo ugodnije, za nekoliko stupnjeva više.

Priroda je za predstojeći vikend i prvi dan ožujka uradila svoje, dok je uređenje staza i nastojanje da se gosti osjećaju zadovoljno, ipak ostavljeno na brigu domaćinima, a hoće li sve biti u redu na nama je da provjerimo odlaskom na neke od ovih skijaških staza.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji