Red Purple Black

Slalom veterana Vlašić 2009.

IspisE-mail

Poduzeće Vlašić SKI u subotu, 14.03.2009. godine sa početkom u 11:00 sati, organizira „Slalom veterana Vlašić 2009“, slalomsku trku za nešto starije ljubitelje vlašićkih padina. Trka će se održati na centralnoj stazi ski lifta Babanovac, a pravo sudjelovanja imaju svi koji se do početka utrke prijave organizatoru. Pravo sudjelovanja na ovoj trci nemaju aktivni natjecatelji iz skijaških klubova.

Slalom veterana Vlašić 2009 je utrka koja bi, prema zamisli organizatora, trebala postati još jedna od tradicija planine Vlašić, a održavala bi se uoči završetka svake ski sezone. Druženje i navijanje za svoje favorite samo su jedna od ponuda za Vaš dolazak na Vlašić ovog vikenda, a razlog više za prijavu na ovo takmičenje su i vrijedne nagrade koje je osigurao organizator. Nagrada za I mjesto je vikend za dvoje u pansionu Vlašić-SKI, dok su nagrade za II i III mjesto – ski oprema.

Za sve posjetioce planine Vlašić, posebno za natjecatelje, u subotu navečer u Vlašićkoj kolibi organizirana je i prikladna manifestacija dodjele priznanja i nagrada uz muziku sastava Duo GiS iz Travnika.

Sponzori takmičenja „Slalom veterana Vlašić 2009“ su: Vlašić SKI doo, Pansion Vlašić SKI, Vlašićka koliba, Ski klub Karaula, Hotel Pahuljica, Turistička zajednica SBK i Internet portal www.babanovac.net sa svojim partnerima www.bhski.ba i www.dalmacijaski.com.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji